Scoor hoge winstbonussen bij Eredivisie topper PSV – Feyenoord

Bij een winnende weddenschap op PSV Eindhoven – Feyenoord Rotterdam pak je hoge winstbonussen als je de juiste koers hebt uitgezet. Bepaal je wedbedrag, strategie en speltype via de tools van Bonuskompas en scoor bij de Nederlandse Eredivisietopper PSV – Feyenoord!

Koers bepalen

Voordat je online gaat spelen is een goede voorbereiding essentieel. Voetballers gaan ook eerst in training alvorens het veld op te gaan om voor de overwinning te strijden. Bonuskompas helpt jou de richting van je eigen trainingskamp te bepalen door alle spelopties voor PSV – Feyenoord met je door te nemen. Zo speel je bewust, verantwoord en verhoog je je winstkansen!

Wedbedrag vaststellen

PSV – Feyenoord is een topper tussen twee ploegen die achter koploper Ajax strijden om de beste positie. Momenteel bezet PSV de beste plek. De Eindhovenaren staan tweede, terwijl Feyenoord pas vijfde is.

De positie op de ranglijst zegt echter weinig over het wedbedrag dat je kan gaan inzetten voor je weddenschap op deze Eredivisie kraker. Daarvoor moet je ook kijken naar de huidige vorm van beide ploegen.

PSV doet het de afgelopen weken iets beter dan Feyenoord. Beide ploegen speelde in de laatste vijf duels twee keer gelijk, maar Feyenoord verloor ook eenmaal. PSV daartegen sloot de overige drie wedstrijden winnend af.

Het wedbedrag dat je inzet bij deze wedstrijd stel je vast door de kansen en risico’s af te wegen. Gezien de statistieken is PSV de favoriet. De thuisploeg levert de hoogste winstkansen op en dat rechtvaardigt een hogere inzet op de Eindhovenaren.

De odds zijn echter het hoogste als Feyenoord wint. Een correcte voorspelling op een zege voor Feyenoord kan bij een lage inzet, dus ook al veel opleveren. De winstkansen zijn lager, maar de potentiële winstbonus is hoger!

Strategie

Door voor jezelf vast te stellen op welke ploeg, uitslag of statistiek je gaat inzetten heb je richting gegeven aan je koers. Ook is het wedbedrag vastgesteld, die noemen we value betting. Maar daar houdt het niet. Bij Bonuskompas informeren we je ook graag over de strategie bij het wedden op PSV – Feyenoord.

Value betting is eigenlijk altijd het eerste deel van een strategie. Bij de Parlay strategie ga je voor het scoren van extra cash door een combi-deal te maken bij een bookmakerskantoor. Combineer uitslagen, match specials of wedstrijden aan elkaar om kans te maken op hogere bonussen.

Dan heb je nog Sure betting: bij PSV – Feyenoord kan je ook kiezen voor deze strategie. Je zet dan drie keer geld in via het 1×2 wedsysteem: één keer op winst voor PSV, één keer op winst voor Feyenoord en één keer op een gelijkspel. Je weet nu zeker dat één van je weddenschappen geld op gaat leveren, want er zijn geen andere uitslagen mogelijk.

Het lastige bij Sure betting is het verdelen van het zojuist vastgestelde wedbedrag. Door goed te kijken naar de odds kan je een verdeelsleutel maken waardoor je bij elke uitslag minimaal je totale inzet terugverdient. Zet meer geld op de lage quotering en minder op de hoge.

Speltypen

Het 1×2 wedsysteem werkt goed bij voetbal, maar bij tennis of wielrennen gelden er andere speltypen. Deze kan je overigens ook prima inzetten bij een voetbalwedstrijd.

Voor PSV – Feyenoord heeft Bonuskompas de match specials van TOTO.nl bekeken. Een match special zijn weddenschappen specifiek opgezet en ingericht voor één bepaalde wedstrijd of race. In dit geval heeft de TOTO ervoor gekozen om zich te richten op de doelpuntenmakers.

Zo kan je inzetten op twee doelpunten van Donyell Malen (PSV). Scoort de topscoorder van de Brabanders inderdaad twee keer zondag tegen Feyenoord? Dan betaalt TOTO x8,00 keer je inzet uit! Zet je in op twee treffers van Eran Zahavi (PSV), dan krijg je ook x8,00 keer het wedbedrag uitgekeerd.

Bij twee goals van Steven Berghuis (Feyenoord) loopt het bonusbedrag al op naar x9,00. Denk jij dat Berghuis zelfs goed gaat zijn voor een hattrick? Speel dan op Berghuis (Feyenoord) scoort drie keer tegen PSV zondag en ontvang maar liefst x50,00 je inzet als dat ook echt gaat gebeuren!

Bonuskompas wedtip

Je hebt nu richting gegeven aan je weddenschap op PSV – Feyenoord. Het wordt nu tijd om koers te zetten naar de bookmakerspagina om je weddenschap te plaatsen. Bonuskompas heeft bij dit duel gekozen voor de weddenschap: Donyell Malen scoort in beide helften. We zetten ons voorspelling ruimschoots voor het begin van dit duel in, waardoor we zeker zijn van de dan geldende pre-odds.

We hebben besloten tien euro in te zetten. De pre-odds bij TOTO.nl zijn op dit moment x13,00 het ingezette wedbedrag en we maken dus kans op € 130,- euro als Malen doet wat wij verwachten: scoren in beide helften. De uitslag doet er niet toe en de hoeveelheid goals die Malen maakt ook niet, als hij er maar minimaal één in het mandje legt in de eerste helft en minimaal één in de tweede helft.

Begin je avontuur en ga naar de top bookmakers van Bonuskompas om jouw koers voor PSV – Feyenoord uit te zetten. PSV Eindhoven – Feyenoord Rotterdam is op zondag 14 maart en begint om 14:30 uur.

Bon Voyage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *