Bonuskompas zet koers naar Milaan – San Remo

Zaterdagmiddag trekt het wielerpeloton over de Italiaanse wegen van Milaan naar San Remo. Onderweg worden er meerdere hellingen gelegen aan de mooie kust van Italië beklommen, maar het venijn zit hem in de staart. Na bijna 300 kilometer koers doemt de Poggio op. De scherprechter van deze wielerklassieker. Bonuskompas richt zijn vizier op die finale. Wie gaat er volgens jou winnen?

Koers bepalen

Bij het doorgeven van een voorspelling bij online sportbookmakers is het zaak om je risico te verlagen en je winstkansen te vergroten. Het kompas voor een winnende weddenschap is er niet, maar we kunnen je wel richting geven.

Kijk naar de renners die in voorgaande edities goed waren en nu opnieuw op de startlijst staan. Bekijk ook de uitslagen voorafgaand aan deze koers. Heb je een renner in gedachten waarop je wilt gokken?

Zoek dan de beste bookmaker om je weddenschap te plaatsen. Wie heeft de beste deal, de hoogste odds en waar kan je een free bet plaatsen als je je nu aanmeld? Een welkomstbonus in de vorm van een free bet is zeer gebruikelijk en prima te gebruiken bij Milaan – San Remo!

De bookmaker bonus is natuurlijk niet de enige reden om voor een bepaald wedkantoor te kiezen. Sommige bieden een welkomstbonus met daarnaast nog een stortingsbonus aan! Dan wordt het natuurlijk helemaal interessant. Bonuskompas heeft de top bookmakers voor wielrennen voor je klaargezet, zodat jij kunt spelen op de renner of renners van jouw keuze!

Gokken op Milan San Remo 2021 doe je via Bet90:

Profiteer nu van:

  • €1450 welkomst bij online casino
  • €100 welkomstbonus bij bookmaker
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betive.com kan heb je een groot aanbod aan sportweddenschappen.

Bezoek Bet90.com >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus van €1550 bij Bet90.com.)

Wedbedrag vaststellen

Eenmaal een bookmaker gekozen waar je een goede deal of zelfs een gratis weddenschap kunt plaatsen is het zaak te bepalen welk bedrag je inzet. Dit bedrag stel je vast aan de hand van een aantal criteria:

  • Wat is het budget?
  • Hoe hoog zijn de odds?
  • Is er een minimale stortingseis om een bonus te claimen?
  • Hoe vaak moet je je storting rondspelen om je welkomstbonus te ontvangen?

Tot slot is er nog de overweging: ga ik voor de hoogste winstkansen of voor de hoogste bonus?

Strategie

Die laatste vraag is bepalend voor de te kiezen strategie. Het is bijvoorbeeld heel gebruikelijk om bij wielrennen op de Top-3 of de Top-10 van een koers te gokken. De winstkansen zijn dan vrij hoog, maar de bonussen in verhouding laag.

Het meeste verdien je bij het voorspellen van de winnaar van Milaan – San Remo in de pre-fase. Bij het live gokken is het spelen op de winnaar alleen interessant als je ver voor de finish je weddenschap plaatst.

Bij koersen als Milaan – San Remo – waar het venijn in de start zit – is dat feitelijk hetzelfde als wedden in de pre-fase. Bonuskompas adviseert in dit geval dan ook om gewoon in de pre-race fase te wedden, want dan zijn de odds hoger én gegarandeerd. Maak ook gebruik van onze freebets en stortingsbonussen.

Speltypen

Naast wedden in de pre-fase en het live gokken op wielrennen zijn er nog tal van wedopties. Zo kan je ervoor kiezen om de eerste Nederlander te voorspellen. Wordt het Mathieu van der Poel of gaat een andere landgenoot hoge ogen gooien in La Primavera?

Door specifieke weddenschappen te plaatsen mik je als high-roller op hoge bonussen. De bookmaker bonus bij een speltype dat zich niet richt op de eindwinnaar worden altijd hogere uitkeringen in het vooruitzicht gesteld, maar ze zijn ook vaak moeilijker goed te voorspellen. Ben jij een echte wielerpunter? Dan zijn wedspecials voor Milaan – San Remo echt iets voor jou!

Bonuskompas wedtip

Onze wedtip voor de 112e editie van Milaan – San Remo is: Mads Pedersen. De Deen van Trek Segafredo is in goede doen, reed een verdienstelijk Parijs – Nice en won eerder dit jaar Kuurne – Brussel – Kuurne. Bij de bookmakers is Pedersen geen topfavoriet, want die eer is weggelegd voor Mathieu van der Poel, Julian Alaphilippe en Wout van Aert. Hierdoor is een winnende voorspelling op Pedersen veel geld waard! Gemiddeld keren de bookies x34,00 het ingezette wedbedrag uit bij winst van Pedersen. Dat is evenveel als bijvoorbeeld voor Peter Sagan.

Van der Poel staat bovenaan de favorietenlijst en is x3,75 keer je inzet waard. Van Aert staat tweede met een pre-odd van x4,50 en wereldkampioen Alaphilippe is bij de sportbookmakers gedoteerd met een pre-race quotering van x8,00!

De 112e uitvoering van Milaan – San Remo start zaterdag 20 maart in alle vroegte in Milaan om 304 kilometer later op de Via Roma in San Remo te eindigen.

Plaats je voorspellingen op tijd en koers mee richting de lente in La Primavera 2021!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *