Zet koers naar een winnende weddenschap bij de Ronde van Vlaanderen

Komende zondag kan je weer flink scoren als je voor de juiste richting kiest in de Ronde van Vlaanderen 2021. Een winnende weddenschap levert je via Bonuskompas minimaal drie keer je inleg op. Wie gaat er zondagmiddag als eerste over de streep komen in Oudenaarde? Voorspel en zet koers naar fraaie bookmakers bonussen bij Bonuskompas!

Koers bepalen voor Ronde van Vlaanderen

De Ronde van Vlaanderen is een zogeheten wielermonument. Dat betekent dat de koers al heel lang wordt georganiseerd en dat de wedstrijd binnen de wielersport heel belangrijk is. De bookmakers weten dit natuurlijk ook en proberen zoveel mogelijk wielerpunters te verleiden om een weddenschap te plaatsen.

Dit jaar wordt de race voor de 105e keer gehouden. In 1913 was de Belg Paul De Man de eerste winnaar van deze wielerwedstrijd. De wedstrijd van komende zondag duurt 263,7 kilometer en onze landgenoot Mathieu van der Poel zal als winnaar van 2020 als titelverdediger van start gaan.

Om te bepalen op wie je gaat spelen is een korte blik op het deelnemersveld handig. Van der Poel doet mee en krijgt een ijzersterke ploeg mee. Dat geldt overigens ook voor regerend wereldkampioen Julian Alaphilippe. De Fransman gaat op pad met een bult toppers: Florian Senechal, Zdenek Stybar, Yves Lampaert en Kasper Asgreen. Allemaal renners die zelf ook kunnen winnen zondag.

Van Aert heeft wat dat betreft een minder sterke ploeg. Pascal Eenkhoorn en Nathan van Hooydonck worden geacht hem het langst bij te kunnen staan, maar een finale rijden zal voor hen lastig worden.

Trek Segafredo heeft met Jasper Stuyven en Mads Pedersen twee ijzers in het vuur. INEOS doet het met Dylan van Baarle en Tom Pidcock, terwijl de Noorse beer Alexander Kristoff het namens UAE alleen zal moeten doen. Andere eenzaten die wél kans maken zijn: Stefan Kung, Sonny Colbrelli, Tim Wellens en wellicht Sebastian Langeveld. Mooie koppeltjes zijn er ook: Niki Terpstra en Anthony Turgis is er één van.

Wedbedrag vaststellen

In de wetenschap dat Van der Poel opnieuw kandidaat eindwinnaar is, hebben de sportbookmakerskantoren de odds voor hem laag gehouden. Van Aert is bij de bookies duidelijk topfavoriet, terwijl Alaphilippe als toprenner een veel hogere quoteringen achter zijn naam heeft staan.

Er zijn dus in feite twee goede opties: één veel geld zetten op Van Aert of Van der Poel om zodoende alsnog een flinke bonus te scoren of een klein bedrag inzetten op Alaphilippe (of een andere outsider). In beide gevallen zijn de winstbonussen hoog als je goed gokt.

Ben je een nieuwe speler? Dan kan je een free bet welkomstbonus scoren! Zet je dit bedrag in zijn geheel in op de Ronde van Vlaanderen, dan is een gokje op een outsider wellicht slim. Je hoeft namelijk geen eigen geld in te zetten dankzij de gratis weddenschap die je cadeau krijgt en als je wint, dan win je gelijk ook fors.

Wedstrategie

De meest gekozen wedoptie bij wielrennen is het voorspellen van de winnaar. Bonuskompas zet de top odds bij deze wedstrategie voor je op een rij.

Wout Van Aert staat met een pre-wedstrijd quotering van x3,25 op één bij de wedkantoren. De online sportbookies kiezen voor een hogere pre-odd voor Van der Poel: x4,50. Alaphilippe is zoals gezegd een goede optie als je voor hoge bonussen wilt spelen: x10,00.

Het rijtje met schaduwfavorieten is lang en komen op de radar als je besluit niet op de grote drie te gokken. Het kompas wijst naar odds die oplopen tot zeer interessante waarden als je kiest voor een gokje op oud-winnaars Alexander Kristoff (x26,00), Peter Sagan (21,00) of Alberto Bettiol (x101,00).

Wedtip bonuskompas

Voor komende zondag lijkt een weddenschap op Van Aert of Van der Poel logisch. Maar afgaande op de quoteringen is wellicht een weddenschap op Alaphilippe wel slim. De Fransman behoort ook tot de topfavorieten.

Onze wedtip zou dan ook zijn: zet in op Alaphilippe of ga voor een nog andere route en richt je kompas op een renner als Dylan van Baarle of de Fransman Christophe Laporte (Cofidis). Goede renners die hoge ogen kunnen gooien in de Vlaamse hoogmis. Laporte liet in de Vlaamse wielerweek (E3 prijs, Gent – Wevelgem en Dwars door Vlaanderen telkens zien bij de beste renners te horen. En Van Baarle won natuurlijk woensdag al. Bovendien heeft de Nederlander in het verleden al vaker een Top-10 notering behaald in de Ronde van Vlaanderen.

Bij de bookmakers scoor je x17,00 je inleg als Van Baarle wint en maar liefst 101,00 keer als Laporte als eerste over de meet komt!

Veel opties dus, maar laat je kompas niet van links naar rechts schieten en kies voor een weddenschap die bij jouw verwachtingen als wielerpunter past. Speel bewust en verantwoord, door vooraf je kompas goed in te stellen. Dan wordt het volgen van de Ronde van Vlaanderen dit jaar nog leuker!

Zet koers naar de Ronde van Vlaanderen en win deze Vlaamse koers via Bonuskompas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *