Bookmakers dol op El Clasico: torenhoge odds bij Real Madrid – FC Barcelona

Iedereen is dol op topwedstrijden, ook de online bookmakers. El Clasico van aanstaande zaterdag tussen Real Madrid en FC Barcelona is dan ook voorzien van fraaie pre-odds! Welke voetbalpunter scoort de winnende weddenschap? Beproef je geluk via Bonuskompas en zet jezelf op de radar als voetbalkenner!

Koers bepalen

Bij het wedden op voetbal is het 1×2 spelsysteem de meest gebruikte wedsoort. Voor het bepalen van je strategie is het belangrijk te weten wat je wilt bereiken. In andere woorden: je moet vooraf je koers bepalen. Op bonuskompas kan je zien of je op de juiste weg bent naar winst.

Allereerst is het belangrijk om voor jezelf vast te stellen of je wilt spelen met de hoogste winstkans? Is dat het geval, dan kies je voor de meest waarschijnlijke weddenschappen. In dat geval is dat wedden op favoriet FC Barcelona of bijvoorbeeld een matchspecial met dubbele kans of combi-deal, zoals de correcte score combinatie.

Wil je niet voor de hoogste winstkans, maar voor de hoogste winstbonus en de vetste cheque? Dan is het risico op verliezen groter, maar de uitbetaling bij een winnende weddenschap heel hoog. Ook hier zijn er weer meerdere opties: speel op de minst waarschijnlijke uitslag of ga vol voor een weddenschap op de underdog. Het inzetten van een handicap helpt je ook bij het verhogen van je winsten als je een winnende voorspelling hebt gescoord.

Wedbedrag bepalen

Eenmaal koers gezet richting een bepaalde voorspelling komt de volgende vraag om de hoek zetten: hoeveel zet ik bij Real Madrid – FC Barcelona in? Het bepalen van het wedbedrag doe je aan de hand van twee cruciale criteria: hoeveel heb je te besteden? Zet geen geld in dat je niet kunt missen! Je kan immers ook met lege handen komen te staan als je onverhoopt niet de winnende voorspelling hebt geplaatst.

Het tweede punt zijn de quoteringen. De odds zijn bepalend voor je inleg, winstkansen en dus ook voor je gokgedrag bij Real Madrid – FC Barcelona. Op dit moment keren de online gokwebsites bij elke uitslag minimaal het dubbele van je inzet uit. Het wedbedrag kan je hierdoor iets opschroeven en zelfs opsplitsen in twee weddenschappen om je winstkansen zo te vergroten. Inzet 1: winst Real Madrid en inzet 2: winst FC Barcelona. In beide gevallen verdien je iets meer dan het dubbele van je inzet terug, dus daar maak je het verlies van de andere weddenschap ongedaan. Een feilloos systeem met weliswaar een lage winst, maar winst is winst.

Ben je echte high-roller? Dan wijst het kompas van jouw waarschijnlijk één kant op: ga all-in! Een avontuurlijke optie die goed of slecht kan uitpakken. Maar echte voetbalpunters kicken juist op die sensatie. Bonuskompas koerst liever wat minder dicht langs de boeien, maar geniet wel van boten die net buiten de vaargeul hun geluk beproeven!

Wedstrategie

De weddenschap is bepaald, het bedrag is vastgesteld. Nu rest nog het type weddenschap te kiezen. Bij voetbal wordt meestal het 1×2 wedsysteem gehanteerd. Hierbij voorspel je of de thuisploeg wint, de uitploeg met de punten aan de haal gaat of dat een duel onbeslist eindigt.

Steeds vaker kiezen voetbalpunters ook voor de Correcte Score of Half time – Full time opties. Hierbij kan je hogere bonussen scoren. Bij een free bet voor nieuwe spelers is de bookmaker bonus zelfs helemaal voor jou, omdat er in veel gevallen geen storting nodig is om de welkomstbonus te claimen. Zo kan je dus zonder risico meespelen met Real Madrid – FC Barcelona.

Wedtip bonuskompas

Wij hebben bij de Nederlandse bookmaker TOTO gekeken naar de actuele deals en kwamen tot de conclusie dat een inzet via het 1×2 wedsysteem bij dit duel goed kan werken. Winst voor Barcelona levert je namelijk al x2,20 keer het ingelegde wedbedrag op. De gokwebsites betalen bijna drie keer je inzet uit als je kiest voor een winnend Real: x2,95.

Een gelijkspel staat bij dit wedtype op x3,50 keer het bedrag dat je hebt vastgesteld om in te zetten. Onze wedtip voor El Clasico in La Liga is dan ook een gelijkspel! Real en Barcelona zijn aan elkaar gewaagd, de competitie is reuzespannend en de angst om te verliezen lijkt groter, dan de wil om te winnen. Onze wedtip is: 1-1.

Zet koers naar een winnende weddenschap in El Clasico 2021 via Bonuskompas >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *