Het TOTO KNVB bekerfinale bookmakerskompas voor Ajax – Vitesse!

Aanstaande zondag zetten Ajax Amsterdam en Vitesse Arnhem hun kompas richting Rotterdam. In Stadion de Kuip wordt die dag de TOTO KNVB bekerfinale gespeeld. Welke club mag zich zondagavond bekerwinnaar 2020 – 2021 noemen? Voorspel de bekerfinale Ajax – Vitesse en win fraaie bookmaker bonussen bij Bonuskompas!

Koers bepalen

De road to the final was voor beide ploegen totaal anders. Ajax kreeg een zeer zware route, terwijl Vitesse een relatief makkelijke koers kon afleggen richting deze eindstrijd. Het is nu zaak voor jou als voetbalpunter om de koers te bepalen voor de winnende weddenschap in deze bekerfinale.

Ajax is hierin favoriet, maar vergeet niet dat de Amsterdammers afgelopen donderdag een flinke dreun te verwerken kregen tegen AS Roma. Na de 1-2 nederlaag van vorige week in de Johan Cruijff Arena kwamen de Ajacieden donderdag niet verder dan 1-1, hetgeen uitschakeling betekende.

Ook valt op dat Ajax sinds de enkelblessure van Daley Blind niet meer gemakkelijk scoort. Ajax won eind maart nog met 5-0 van ADO Den Haag, maar daarna raakte Blind tijdens een internland van het Nederlands elftal geblesseerd.

Sindsdien worstelt de ploeg van trainer Erik ten Hag met zichzelf. Van SC Heerenveen werd heel moeizaam en ietwat gelukkig met 1-2 gewonnen. AS Roma werd met 1-2 verloren in de heenwedstrijd van de kwartfinales, RKC Waalwijk werd met slechts 0-1 opzij gezet en afgelopen donderdag werd het dus 1-1 in Rome in de return van de Europa League kwartfinales.

Vitesse had na de winterstop een flinke dip, leek daar weer een beetje uit te komen, maar verspeelde afgelopen weekend dure punten door met 0-0 gelijk te spelen tegen ADO Den Haag. Het was al het tweede puntverlies in een thuiswedstrijd op rij. Tegen Willem II werd het twee weken daarvoor 0-0.

Als jij je koers gaat uitzetten richting een weddenschap op deze bekerfinale houd dan deze huidige vorm statistiek goed in de gaten. Beide ploegen verkeren niet in topvorm.

Kompas richten op hoogste winstkans of hoogste bonus?

De koers is bepaald. Nu wordt het zaak echt knopen door te hakken. Op wie ga je inzetten in deze TOTO KNVB bekerfinale Ajax – Vitesse? Ga je voor de grootste winstkans? Speel dan op Ajax. Of ga je voor de hoogste bonus? Dan is Vitesse de richting waarin je moet denken.

Je kan je kompas natuurlijk ook richten op een gelijkspel. In dat geval ga je voor een goede uitkering en een redelijke kans op winst.

Strategie bepalen

Nu wordt het tijd om je strategie te bepalen. Hoeveel zet je in en via welk speltype? Bij het 1×2 wedsysteem pak je euro’s winst als je een correcte voorspelling plaatst op winst voor Vitesse. Maar je scoort weinig winst bij een weddenschap op Ajax als bekerwinnaar.

Voor punters die op Ajax willen spelen is de correcte score (combinatie) wellicht een goede optie. Terwijl voor voetbalpunters die verwachten dat Ajax gemakkelijk wint, is het Under – Over speltype ideaal!

Bij de top bookmakers van Bonuskompas zijn er ook diverse match en players specials die exclusief voor deze bekerfinale gebruikt kunnen worden. Check hiervoor onze bookmaker pagina!

Wedtips TOTO KNVB Bekerfinale Ajax Amsterdam – Vitesse Arnhem

Wij hebben het web voor je doorzocht en ons kompas bracht ons bij TOTO.nl, de sponsor van het Nederlandse bekertoernooi. Koning TOTO heeft zeer veel fraaie wedopties voor deze finale. Een bijzondere optie is de gouden wissel: hierbij kan je een weddenschap van iemand anders overnemen, zonder dat je weet wat diegene heeft voorspeld.

Maar onze radar zag nog een interessante wedoptie. Onze wedtip voor Ajax – Vitesse van zondag 18 april 2021 is de Wincast. Hierin kan je gokken op een combinatie van factoren.

Speel je op Haller scoort, wint en beide teams scoren, dan is de winstbonus x4,20 keer je inzet. Zet je op Tadic scoort, wint en beide teams scoren, dan is dat zelf x4,40 keer je wedbedrag waard! Bij Klaassen scoort, wint en beide teams scoren vang je maar liefst x5,60 keer het bedrag dat je hebt ingezet op deze wedoptie.

Gouden tip:

Onze gouden tip is: Klaassen scoort en Ajax wint met 2-0, 2-1 of 3-1. Hierbij win je x6,75 keer het aantal ingezette euro’s! Vul je een wedbedrag van €10,- euro in op je wedstrookje, dan betaalt TOTO je dus 67,50 euro uit als dit de winnende weddenschap is!

Zet koers naar de TOTO KNVB bekerfinale Ajax – Vitesse en scoor de beste deal >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *